quisom_barbara3

Nutrició Vanrell

Hola, som na Bàrbara

Em vaig llicenciar en Farmàcia a la UB l’any 2006, aquí em vaig començar a interessar pel món de l’alimentació i la nutrició. Per poder ampliar coneixements, a continuació vaig cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme a la UB.

L’any 2007 vaig començar la meva carrera professional com a farmacèutica comunitària, sempre combinant-la amb la consulta de nutrició i dietètica, dues disciplines que van de la mà i que s’enriqueixen mútuament.

Al cap d’uns anys vaig voler aprofundir més en la nutrició i al 2011 em vaig graduar en Nutrició Humana i Dietètica per la UCAM. Amb el temps i per circumstàncies personals la meva activitat com a dietista-nutricionista va anar guanyant terreny i actualment em dedic a assessorar i a fer consultes de nutrició clínica i esportiva, infantil, per embaràs i lactància… sense deixar de banda el món farmacèutic.

En el meu afany de no deixar de formar-me, m’he certificat com a antropometrista nivell I per la International Society of the Advancement of Kineanthropometry i he cursat el Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’activitat física i l’esport  del CODINUCAT, entre d’altres cursos.

A més a més, som sòcia activa de la Societat Espanyola de Farmàcia Familiar i Comunitària (SEFAC) col.laborant en temes relacionats en la nutrició i la farmàcia.

Des de l’any 2019 som professora del mòdul de nutrició esportiva del Màster on line en Asesoramiento Nutricional en Farmacia Comunitaria impartit per la Universidad CEU i avalat per la SEFAC.

Contacta!

Escriu-me

Carrer Jesús, 3, 07003 Palma